MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 12. 2011.

Drugi Susret osječkih enigmata

Drugi Susret osječkih enigmata
U istom sastavu i na istom mjestu

U utorak, 20. XII. 2011. godine, u osječkom kafiću "Grande" u Divaltovoj ulici, održan je drugi Susret osječkih enigmata, na istom mjestu, čak i za istim stolom, kao i prvi susret održan mjesec dana ranije. Susretu su prisustvovali isti enigmati koji su bili i na prvom susretu (na slici): Jovan Nedić, Nikolina Kraus, Josip Dubrović, Željko Jozić i Boris Antonić.

Izostao je jedino Alan Marinić zbog privatnih obaveza, ali je on za sutradan "naručio" iscrpan izvještaj o tome kako je susret protekao. A protekao je, kao što je to na enigmatskim susretima uobičajeno, u beskrajnim (ovaj put petosatnim) razgovorima o zagonetkama i riječima, od kojih se zagonetke i prave.

Za drugi Susret osječkih enigmata Željko Jozić i Josip Dubrović pripremili su zadatke za jednosatno rješavačko takmičenje, koji su se sastojali od križaljke 22 x 13, križaljke 6x6, križaljčice s konačnim rješenjem, anagramijade, anagrama i glazbene dopunjaljke. Enigmatski veterani, međutim, nisu bili raspoloženi za rješavanje pa su zadatke ostavili za kućne analize. Sljedeći susret planiran je za prvi mjesec sljedeće, 2012. godine.

Drugi Susret osječkih enigmata
Jedan od zadataka za rješavačko takmičenje

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok