MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 04. 2012.

Rad "Oazinih" gerontodomaćica (II-III/ 2012)

Gerontodomaćica Dragica Štalman
Poslao obavlja s osmijehom na licu: Dragica Štalman

"Oazine" gerontodomaćice su i u drugom i trećem mjesecu 2012. godine nastavile pružati pomoć u kući starim i nemoćnim osobama na području Grada Belog Manastira, a prema trogodišnjem socijalnom programu koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

"Oazin" gerontotim, koji se sastoji od voditeljice, asistentice, patronažne sestre, gerontokrojačice, šest gerontodomaćica te gerontomajstora za kućne poslove, održao je osam konzultativnih sastanaka (svake srijede!), na kojima su rješavani tekući problemi.

U ta dva mjeseca gerontodomaćice su sveukupno izvršile 808 obilazaka 50 starih osobe iz Belog Manastira, Branjinog Vrha i Šećerane, ne računajući tu dolaske gerontomajstora i poslove gerontokrojačice. Pri tom su oni – i gerontodomaćice, i gerontokrojačica, i gerontomajstor - izvršili mnoštvo kućnih i raznih drugih poslove da ih je teško i nabrojati, a kamoli - opisati.

(Opširniji članak vidjeti ovdje.)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok