MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 04. 2012.

Nova web-stranica TZO Bilje

Web-stranica TZO Bilje
Nova web-stranica TZO Bilje

Turistička zajednica Općine (TZO) Bilje izradila je početkom 2012. godine svoju novu službenu web-stranicu (www.tzo-bilje.hr). Cilj nove stranice je informiranje potencijalnih gostiju o odredištu i kompletnoj ponudi Općine Bilje na jedan kvalitetniji način.

Stranica sadrži bazu podataka privatnog smještaja, koji je posebno razrađen i kvalitetno prezentiran, kao i poseban kutak s korisnim informacijama za iznajmljivače, gdje mogu elektronskim putem prijaviti sve domaće i strane goste te se mogu informirati o svim pravima i obavezama.

Sa stranice će se moći saznati i sve što se odnosi na rad i aktivnosti TZO Bilje: karta Bilja, kako doći do Bilja, sve novosti i informacije o postojećim manifestacijama i vremenu njihovog održavanja te o svim dodatnim sadržajima na području Općine Bilje…

Stranica je bogata sadržajima, lijepim tekstovima i prekrasnim fotografijama, a sve u cilju stvaranja što boljeg dojma o Bilju kod potencijalnih domaćih i stranih gostiju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok