MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 08. 2012.

"Oazini" novi zaposlenici preko javnih radova

Sara Fabijan - nova asistentica u internet-klubuSara Fabijan - nova asistentica u internet-klubuNakon što su Robert Dvornić, Dragana Jeličić i Savica Vujatović s 14. srpnjem, a Milica Janković s 31. VII. 2012. godine završili svoj rad u "Oazi" preko javnih radova, "Oaza" je od prvog kolovozom zaposlila troje novih radnika koji imaju pravo biti zaposleni na isti način.

To su Vesna Barbir kao gerontodomaćica, Radivoj – Rade Janković kao gerontomajstor i Sara Fabijan kao asistentica u "Oazinom" internet-klubu. Primljeni su na tri mjeseca, "Oaza" će im pružiti dobru atmosferu na poslu, a oni će savjesno i vrijedno obavljati svoje zadatke.

Sara Fabijan, kao dugogodišnja posjetiteljica "Oaze", već je upoznata s radom udruge, dok su Radivoj Janković i Vesna Barbir prvo pročitali "Oazin" statut, a potom su s "Oazinom" aktivisticom Dubravkom Simendić obišli korisnike o kojima će se brinuti. Vesna i Dubravka biciklima su obišle nekolicinu korisnika, a tandem Simendić - Janković samo u jednom danu obišao je 30 staračkih domaćinstava. U jednom trenutku Jankovićev automobil, na temperaturi od oko 40 stupnjeva, otkazao je poslušnost pa je obilazak ostalih korisnika u Šećerani i Branjinom Vrhu ostavljen za sljedeće, pokazat će se još toplije dane.

Vesna Barbir i Dubravka SimendićVesna Barbir i Dubravka Simendić Dubravka Simendić i Rade JankovićDubravka Simendić i Rade Janković

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok