MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 03. 2013.

Radionica o položaju žena u društvu i u Baranji

Što žene misle o položaju žena u društvu?Što žene misle o položaju žena u društvu?U četvrtak, 7. III. 2013. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani održana je radionica na temu "Položaj žena u društvu – položaj žena u Baranji". Radionica je organizirana u suradnji petlovačke Udruge "Tradicijom za budućnost" i projekta "Tradicijski korzo Beli Manastir", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Cilj radionice bio je probuditi interes žena i potaknuti ih da se više aktiviraju u društvenom životu. Radionicu su držale Violeta Perčić i Nikolina Kovač.

Na radionici je bilo prisutno 12 sudionica, među njima i Vesna Nedić i Ana Jeličić iz Mirovne grupe Oaza (u sredini na gornjoj slici). Nakon upoznavanja sudionica, slijedili su kratki osvrti na ljudska prava i na položaj žena u društvu i politici. Održane su i dvije vježbe, u kojima su sudionice na kreativan način pokazale što misle o zadanoj temi.

Žene treba potaknuti …Žene treba potaknuti … … da se više aktiviraju u društvenom životu… da se više aktiviraju u društvenom životu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok