MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 03. 2014.

Osječko-baranjski LAG-ovci u Mitrovcu

Ing. Slaven Birtić upoznaje LAG-ovce s bioplinskim postrojenjemIng. Slaven Birtić upoznaje LAG-ovce s bioplinskim postrojenjem(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon što je u četvrtak, 13. III. 2014. godine, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira održana radionica o tzv. LEADER-pristup u ruralnom razvoju, u petak, 14. III. 2014. godine, Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja, u suradnji s "Beljem", organizirala je terensku radionicu na temu "Primjena obnovljivih izvora energije u poljoprivredi". Uz članove LAG-a Baranja, na radionici su sudjelovali i predstavnici LAG-a Karašica (Valpovo) te LAG-a Vuka-Dunav (Antunovac).

Radionica je održana u kompleksu Mitrovac, gdje je izgrađeno bioplinsko postrojenje, uz koje se nalaze i obnovljena farma s 2.000 muznih krava i staklenik za hidroponsku proizvodnju rajčica na 4,5 hektara površine.

Opširniji tekst može se pročitati na web-stranici LAG-a Baranja (ovdje). Na obje radionice bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok