MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 05. 2015.

Nastup KUD-ova i plesnih skupina

'Oazina' plesna skupina'Oazina' plesna skupina(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 9. V. 2015. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, a za vrijeme odvijanja dviju manifestacija: "Različitost je bogatstvo" i Sajma udruga Baranje 2015, održan je kulturno-umjetnički program ispunjen nastupima belomanastirskih KUD-ova i plesnih skupina.

Prvo se predstavio Pjevački zbor Mađarske kulturne udruge "Pelmonoštor" izvođenjem izvornih mađarskih pjesama pod vodstvom Janoša Vajzenbaha. Potom su nastupile dvije "Oazine" plesne skupine (mlađa i starija) koje izvode moderne plesove pod vodstvom plesne trenerice Aleksandre Bolmanović.

Sirtaki u izvedbi FAB-a "Nikola Tesla"Sirtaki u izvedbi FAB-a "Nikola Tesla"Slijedila je najmlađa, B-grupa SKUD-a "Jovan Lazić", izvevši "Dečije igre" u koreografiji Dragane Nikolić. Potom je nastupila Folklorna skupina Talička iz MKU "Pelmonoštor", predstavivši se plesovima iz Szatmára u koreografiji Roberta Lasla. Na kraju je nastupio Folklorni ansambl Baranje (FAB) "Nikola Tesla", koji je po prvi put izveo "Sirtaki sa otoka Lesbosa", koga je pripremio umjetnički voditelj Hranislav Podrumac. Članica FAB-a je i "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok