MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 05. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (IV/2015)

U Burzi je sve složeno "pod konac"U Burzi je sve složeno "pod konac"U četvrtom mjesecu 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće radila je uobičajenim tempom i sa stalnim aktivnostima. Doniranu robu zaprimila je devetnaest puta, a izdala "Oazinim" korisnicima dvadeset i šest puta. U toku mjeseca bilo je nekoliko većih donacija od naših sugrađana, a naročito je bila velika donacija koja se sastojala od šest većih vreća, u kojima je bilo raznih stvari, i to onih koje su dosta tražene, a radi se o jastucima, jorganima, dekama, posteljini te odjeći. Nešto od toga moralo se i oprati u "Oazinoj" praonici te uredno složiti. Korisnici i dalje najviše traže odjeća za djecu, ali je nju teško pronaći jer se potrebni brojevi za različite uzraste.

Zimske stvari koje nisu preuzeli korisnici odlažu se u kartonske kutije te će čekati sljedeću jesen i ponovni dolazak hladnijeg vremena. I ovaj mjesec Burza je izlazila ususret osobama koje nisu s područja Belog Manastira, već su npr. iz Bolmana, Darde, Jagodnjaka ili Karanac, ali uz uvjet da su socijalno ugrožene.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok