MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 03. 2017.

Dvodnevna radionica u Osijeku za OCD-e

Voditelji radionice Ana Fresl i Ivan Serdarušić Voditelji radionice Ana Fresl i Ivan Serdarušić (Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak i srijedu, 14-15. III. 2017. godine, u osječkom Hotelu Waldinger održana je dvodnevna radionica "Osmišljavanje i razrada projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na ESF-natječaje Ureda za udruge Vlade RH". Radionicu su vodili Ana Fresl i Ivan Serdarušić iz zagrebačke tvrtke "Projekt jednako razvoj d.o.o. za poslovno savjetovanje". Uime Mirovne grupe Oaza na radionici je učestvovala projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Radionicu je organizirao Ured za udruge, a bila je namijenjena članovima ili zaposlenicima organizacija civilnoga društva. Organizirana je radi ostvarenja specifičnog cilja unutar prioriteta OPULjP-a (Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020), tj. za razvoj kapaciteta organizacija civilnog društva, osobito udruga i socijalnih partnera, te jačanje civilnog i socijalnog dijaloga radi boljeg upravljanja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok