MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 05. 2017.

Potpisan ugovor za projekt "Dostojanstveno starenje – II"

Ugovor za novi projektUgovor za novi projektU petak, 19. V. 2017. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor vrijedan 64.000 kuna s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za financiranje projekta "Dostojanstveno starenje – II". Projekt je prošao na natječaju za prijavu projekata usmjerenih unapređenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu.

Taj projekt "Oaza" će provesti u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom. Cilj projekta je kroz organiziranje dnevnih aktivnosti, koje su prilagođene potrebama i interesima starijih osoba, smanjiti njihovu socijalnu isključenost na području Grada Belog Manastira.

Projekt će trajati 12 mjeseci, a provedba je već počela 2. V. 2017. godine. Neke od aktivnosti bit će: organizirani izleti, predavanja, rekreacija, kreativne radionice, druženja, volonterske akcije…

Odluka o raspodjeli financijskih sredstava može se vidjeti ovdje.
Mirovna grupa Oaza navedena je pod rednim brojem 12.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok