MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 10. 2017.

Izložba radova s dječjih radionica

Projekt 'Nenasilje je baš fora'Projekt 'Nenasilje je baš fora'U petak, 20. X. 2017. godine, na redovitoj dječjoj kreativnoj radionici u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", priređena je u zajedničkom prostoru Društvenog centra izložba dosadašnjih dječjih radova.

Radionicu je vodila Stela Fabijan, a projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ovo je bila druga izložba u sklopu spomenutog projekta. Prva je održana 21. VII. 2017. godine, što se može vidjeti ovdje. Ni na ovoj izložbi nije bilo puno radova jer djeca većinom svoje uratke nose kući. Izložba je bila postavljena u zajedničkom prostoru Društvenog centra pa su je mogle vidjeti i korisnice drugih "Oazinih" radionica, npr. onih za žene koje se održavaju ponedjeljkom i utorkom. Djeca su rado sudjelovala u osmišljavanju izložbenog štanda.

Djeca su rado sudjelovala u osmišljavanju izložbenog štanda.

Štand s dječjim radovimaŠtand s dječjim radovimaKorisnici dječjih radionicaKorisnici dječjih radionicaDio radova s izložbeDio radova s izložbe'Oazine' korisnice razgledaju izložbu'Oazine' korisnice razgledaju izložbu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok