MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 10. 2018.

Podijeljeni paketići korisnicima pomoći u kući

'Oazina' aktivistica Stela s korisnicima'Oazina' aktivistica Stela s korisnicima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 9. X. 2018. godine, od 12 do 13:30 sati, "Oazine" aktivistice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan uručile su "Oazinim" bivšim korisnicima pomoći u kući poklon-paketiće povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Ukupno su uručile 17 takvih paketića, koji su sadržavali keks, čaj i čestitku. Čestitke su izrađene na volonterskoj akciji "Seniori za seniore" (vidjeti ovdje), a spakovala ih je "Oazina" aktivistica Ana Jeličić (vidjeti ovdje).

Obilazeći stare žene i ljude, "Oazine" aktivistice (u)vidjele su ne samo da su stari i bolesni, nego da su željni razgovora i druženja. Već neko vrijeme nitko ih ne obilazi pa se većina njih rasplakala kad su doznali da ih se netko ipak sjetio. Taj mali znak pažnje puno im znači.

Tek kroz ovakve obilaske vidi se koliko na području Grada Belog Manastira (a i šire) ima starih, usamljenih i nemoćnih. Za njih se može reći da su postali nevidljive osobe: rijetko izlaze i još rjeđe se druže.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok