MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 11. 2021.

Likovno-kreativna radionica u blagdanskom ruhu

Blagdanski vjenčići krasit će stolove i vrataBlagdanski vjenčići krasit će stolove i vrataU utorak, 23. XI. 2021. godine, održana je redovna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica je, kao i obično, održana uz naše vjerne korisnice i voditeljicu Anu, koje su, i ovoga puta, zajedno i vrijedno prionule radu i ponovljenoj temi od ponedjeljka – izradi blagdanskih vjenčića za stol i ulazna vrata.

Ova radionica bila bi samo jedna u nizu da joj pored korisnica Jadranke, Jelisavke, Mirjane i Savice nije prisustvovala i jedna posebna gošća, nekadašnja korisnica Marija koja je čak iz Grabovca "potegla" da bi se družila s ovom veselom i uvijek raspoloženom ekipom.

Radost je, nakon dužeg vremena neviđanja iz objektivnih razloga, bila obostrana. Potekle su čak i suze radosnice, nakon kojih je potekla i priča i druženje uz kreativni rad koji je završio lijepim maštovitim ukrasima.

I tako je proteklo još jedno lijepo likovno-kreativno druženje i potvrdila se ona stara da se iskrena prijateljstva ne zaboravljaju.

Marija (prva s desna) na radionicu je došla čak iz GrabovcaMarija (prva s desna) na radionicu je došla čak iz Grabovca

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok