MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 12. 2022.

Online prezentacija mock-up softvera i analize

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićIspred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićU četvrtak, 8.12.2022. godine, od 10 do 11:15 sati, u organizaciji udruge GONG iz Zagreba održana je online prezentacija mock-up softvera i analiza istog.

Ovaj softver je dio projekta "PRO-NGO: kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena" o čemu smo pisali ovdje.

Prezentaciju je vodila Blaženka Sečkar iz GONG-a, a pored nje sudjelovale su osobe iz IT sektora koje rade na programu i 30-ak osoba iz nevladinog sektora. Na prezentaciji:

  • kratko se predstavilo što se uradilo do sada u razvoju softvera (analize)
  • prezentiralo se na koji način se iskoristilo sve što se saznalo tijekom fokus-grupa (korisnički zahtjevi) o čemu smo pisali ovdje
  • mogle su se vidjeti neke od slika ekrana koje su do sad napravljene (mock-up).

Bilo je i vremena za pitanja i odgovore sudionika prezentacije. Najavljeni su sljedeći koraci u radu ovog softvera.

Na prezentaciji ispred "Oaze" sudjelovala je Vesna Nedić

GONG-ov projekt ima za cilj umrežavanje organizacija civilnog društva i jačanje njihovih kapaciteta za financijsko-administrativno poslovanje te javno komuniciranje njihovog društvenog doprinosa.

Projekt provode organizacije iz različitih područja djelovanja: Udruženje za razvoj kulture "URK" koje ima iskustvo rada s društvenim poduzećem Močvara d.o.o.; GONG koji ima iskustvo rada s društvenim poduzećima GRIF usluge d.o.o. i GES savjetovanje d.o.o.; Udruga O.A.Z.A. koja u svom vlasništvu ima veganski restoran u centru Zagreba i svoje poduzeće PUTEM OAZAe d.o.o.; Udruga "MI"- Split s iskustvom vođenja socijalne ustanove MI Centar i Zaklade Kajo Dadić te Inkluzivna kuća Zvono s njihovim iskustvom vođenja stambene zajednice i socijalne zadruge Miva-art.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok