MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 09. 2011.

Obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti

Europski tjedan mobilnosti
Članovi 'Baranjskog srca' i gradski čelnici
U četvrtak, 22. IX. 2011. godine, na belomanastirskom Trgu slobode Društvo osoba s invaliditetom "Baranjsko srce" obilježilo je Europski tjedan mobilnosti. Obilježavanju su  se priključili i gradski čelnici te su tom prilikom obišli neke od javnih ustanova u centru Belom Manastiru, gdje su im članovi "Baranjskog srca" ukazali na to mogu li ili ne mogu osobe koje se kreću uz pomoć invalidskih kolica pristupiti zgradama u kojima se te ustanove nalaze.

Pohvalili su poslovnicu Privredne banke Zagreb, koja je nedavno izgradila pristupnu rampu, ali su izrazili i nezadovoljstvo nemogućnošću ulaza u Finu, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO), Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO), Matični ured i mnoge trgovine koje se nalaze na Trgu slobode.

Članovi "Baranjskog srca" nadaju se da će u budućnosti vlasnici tih objekata shvatiti da su i osobe s invaliditetom njihovi korisnici ili kupci.

(Fotografiju posuđujemo s internetskih stranica Radio-Baranje.)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok