MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 12. 2013.

Paketići za stare osobe

'Oazin' gerontotim s paketićima za stare osobe'Oazin' gerontotim s paketićima za stare osobe

Kao i prethodnih godina, Mirovna grupa Oaza – sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih – pripremila je božićno-novogodišnje paketiće za 46 korisnika socijalne usluge pomoć u kući, koju pružaju "Oazine" gerontodomaćice u sklopu socijalnog programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". Paketići sadrže keks, kavu, čaj i bombone.

No, kako su "Oazine" djelatnosti zaista raznolike, uključujući i likovno-kreativne radionice za žene, u mogućnosti je organizirati da vrijedne ruke kreativki nacrtaju zaista lijepe unikatne čestitke, s najljepšim željama za praznike.

Time je "Oazin" poklon odmah uljepšan, oduhovljen, i uvijek baš ta sitnica obraduje stare osobe. Članice "Oazinog" gerontotima nabavile su potrebne stvari za paketiće, a zapakovale su ih "Oazine" zaposlenice preko javnih radova Magda i Sabina. Svaka gerontodomaćica u narednim će danima paketiće dostaviti svojim štićenicima.

Keks, kava, čaj, bomboni ...Keks, kava, čaj, bomboni ...... plus unikatne čestitke 'Oazinih' kreativki... plus unikatne čestitke 'Oazinih' kreativkiSabina i Magda su ih spakovale ...Sabina i Magda su ih spakovale ...... a gerontodomaćice će ih razdijeliti starim osobama... a gerontodomaćice će ih razdijeliti starim osobama

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok