MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 03. 2021.

Odvoz zelenog otpada

Odvoz zelenog otpadaOdvoz zelenog otpadaBaranjska čistoća obavještava da će prvi ovogodišnji odvoz zelenog otpada biti izvršen u petak, 26. III. 2021. godine.

Korisnici koji su se prijavili za odvoz zelenog otpada dužni su isti staviti u preuzete vreće, namijenjene baš toj vrsti otpada, te ih ostaviti na javnoj površini večer prije odvoza, u četvrtak 25. III. 2021. godine.

Baranjska čistoća, u veljači 2021. godine, pokrenula je novu uslugu za korisnike s područja cijele Baranje. U sklopu projekta "Biootpad" besplatno se odvozi zeleni otpad (uvelo cvijeće, trava, lišće, granje i slično) koji se skuplja isključivo u specijaliziranim kodiranim vrećama. Nakon podnošenja Zahtjeva za preuzimanje vreća, korisnici iz baze Baranjske čistoće mogu ih besplatno preuzeti i zadužiti u količinama prema vlastitim potrebama.

(Izvor teksta i ilustracije: Baranjska čistoća – ovdje i ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok